De favoriete schoenen van iedere vrouw

Iedere vrouw heeft wel een favoriet merk schoenen of andere fashion items. Dit komt doordat we positieve ervaringen hebben met een merk. Als een bepaald merk een perfect draagcomfort heeft dan is de kans groot dat je de volgende keer dit merk weer gaat bekijken. Daarnaast weet je vaak al sneller welke maat je nodig hebt en wat je dus kan verwachten. Andere vrouwen houden meer vast aan bijvoorbeeld een status symbool. Maar wat zijn nu de favoriete schoenen van de vrouw? We vertellen er meer over.

DWRS

Het DWRS label is ontstaan in 2015 en opgericht door 2 jonge meiden. Het doel is om nieuwe, frisse en modieuze schoenen op de markt te brengen. En daar is DWRS aardig goed in geslaagd! Deze schoenen worden ook allemaal in Nederland gemaakt waarbij comfort een van de belangrijkste USP is. Dat zie en ervaar je ook wel als je de materialen van de laarzen nader gaat bekijken. De DWRS collectie kan je kopen in verschillende dierenprints en worden steeds bekender in Nederland.

UGG

Iedere winter zien we een enorme piek aan zoekopdrachten naar UGG en UGGs. De officiƫle naam is UGG maar iedereen noemt het merk eigenlijk UGGs. Dit merk zorgt eigenlijk wel voor schaarste in de markt waardoor consumenten er vaak op tijd bij moeten zijn. Mede hierdoor zien we ook een fors prijskaartje hangen aan deze schoenen. Maar als we de kwaliteit van de UGG bekijken dan zijn ze het dubbel en dwars waard.

Via Vai

Een ander merk dat we steeds vaker terugzien is het kwalitatief goede Via Vai. De Via Vai schoenen bestaan uit chelsea boots, korte laarzen, hoge laarzen en sneakers. Via Vai doet goed mee aan de laatste trends is daarnaast ook een merk dat enorm kwalitatief is. Heb jij al een paar in je kledingkast?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *