Je eigen spa dag organiseren: lees de tips hier!

Weinig budget, geen plek in een spa of wil je simpelweg zelf een keer een spa dag organiseren? Dit kan zeker! Op dit moment zijn veel mensen vrij en kunnen we wel een spa dag gebruiken allemaal. Wij hebben uitgezocht hoe je op een leuke, originele manier een spa dag kunt organiseren bij jou thuis. Dit doen we natuurlijk op een iets andere manier.

De juiste kleding

Voor een spa dag is de juiste kleding nodig. Dus: zwemkleding wanneer we een sauna bezoeken of wanneer de badkamer omgetoverd is tot spa. Maar daarna trekken we een badjas aan waar we de hele dag in vertoeven. Een badjas geeft natuurlijk het perfect spa gevoel wat we willen.

Een moment voor meditaties en zelfreflectie

Bij een spa dag willen we met zijn allen genieten, ontspannen en voldoende tijd hebben voor rust. Door momenten in te plannen om te mediteren en even te reflecteren kun je nagaan wat je niet meer blij maakt en wat je veel stress bezorgt. Verder zorgt een meditatie voor rust en ontspanning en leer je beter te ademen. Er worden namelijk veel ademhalingsoefeningen toegepast bij iedere vorm van meditatie.

Een moment voor een make up look

Gaan jullie later stappen of willen jullie van elkaar leren hoe je een ultieme frisse look kunt creëren? Kies dan voor wenkbrauwen verven, wimpers verven en een glowy kleur op je huid. Door wimpers en wenkbrauwen te verven zie je al direct vollere haartjes. De lichte haartjes vallen meer op wat er automatisch voor zorgt dat je een frissere look creëert. Hetzelfde geldt voor het uitzoeken van een product wat jou een glowy look geeft. Dit kun je doen door een dagcrème met kleur te gebruiken of een lightweight foundation die niet zwaar aanvoelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *