Kies voor uitvaartverzorging en begeleiding

Een overlijden is een hele harde klap. Als iemand overlijd kunnen jullie jezelf daar niet altijd op voorbereiden. Door het verdriet en de schok is het soms ook moeilijk om dingen zelf te gaan regelen omdat je soms even niet weet waar je moet beginnen. uitvaartverzorging Hengelo is er daarom om het hele proces vanaf het overlijden tot en met en na de uitvaart de ondersteuning. Dit kan emotionele begeleiding zijn, maar ook praktische begeleiding zoals het opzeggen van abonnementen van de overleden persoon en het samenstellen van de uitvaart. Bij uitvaartverzorging Hengelo kun je tevens je verhaal kwijt als het allemaal niet meezit na de uitvaart. De uitvaartbegeleider biedt een luisterend oor en steunt waar nodig is.

Het regelen van een uitvaart in Hengelo

Uitvaartverzorging Hengelo gaat samen met de nabestaanden de uitvaart regelen. De uitvaart moet een waardevol afscheid worden en de persoon die overleden is moet herinnerd worden zoals die wenste herinnerd te worden. De uitvaart kan creatief worden vormgegeven zoals het samenstellen van een mooi rouwboeket, zelf maken van rouwkaarten, de kist opschilderen, een mooie rouwauto verzorgen en een biografische film draaien van de overleden persoon bijvoorbeeld. Veel mensen laten graag hun favoriete muziek op de uitvaart draaien of hun favoriete laten optreden. Uitvaartverzorging Hengelo heeft op de website veel inspiratie en locaties staan. Een uitvaart hoeft niet zwart, somber, standaard en verdrietig te zijn. Ook kan een uitvaart worden afgesloten met lunch of diner in plaats van standaard cake te serveren. Bij de uitvaartbegeleider doe je inspiratie op.

Andere zaken regelen rondom de uitvaart

Vooraf kan een gesprek met de uitvaartbegeleider uit voorzorg worden gevoerd. Dit kan als er wordt verwacht dat de persoon in kwestie komt te overlijden. Direct na het overlijden waarbij de persoon door een arts dood wordt verklaard kan de uitvaartbegeleidster worden gebeld om samen wensen en praktische zaken door te nemen. Ook is er een inloopspreekuur waar men gratis gebruik van kan maken. Andere zaken rondom financi├źn van de overleden persoon kan de uitvaartbegeleider ook bij helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *