Koop een stijvolle hoed

Hoeden zijn voor veel mensen intimiderend. Afgezien van het verbergen van een slechte haar dag of het beschermen van jezelf tegen de zon wanneer dat nodig is, vermijden velen van ons het toevoegen van hoeden aan onze alledaagse of stijlvolle garderobese. Misschien zijn we bang dat ze “te veel” zijn of misschien zijn we bang dat ze ons gezicht niet goed zullen vleien.

Hier is het goede nieuws: dat is 99 procent niet waar. De grootste strijd met hoeden is er een te vinden die goed bij je hoofd past, wat in sommige gevallen neerkomt op werkelijke maten, maar ook op verhoudingen.

Als je wilt een hoed kopen is er zeker eentje te vinden die bij je stijl past. Geef de modieuze looks zoals hoeden met brede rand, baretten , strohoeden,…een kans.

Een hoed met brede rand stylen

Hoeden met brede rand zijn misschien het favoriete hoedensilhouet van dit moment. Met zoveel verschillende randbreedtes en kroonvormen, kan je een hoed kopen die bij vrijwel bij elke stijl, seizoen en outfit past.

Voor de winermaanden is een vilten hoed kopen geweldig om warmte vast te houden en het weer af te werpen. Zwart is natuurlijk een go-to-kleur, maar vergeet olijfgroen, cognac, grijs en zelfs wit niet. De waarheid is dat je een paar verschillende hoeden moet passen om de silhouetten en maat te vinden die bij je passen. En de klassieke baseballpet? Ze zijn geweldig om elke outfit een beetje casualer te maken. Zelfs een eenvoudig en stijlvol sweatshirt kan er geweldig uitzien met deze hoed!

Welke zomer hoed kopen?

De randmaat van een zomerhoed is een fundamentele factor voor het blokkeren van directe UV-stralen. Katoenen canvas biedt doorgaans een goede tot uitstekende bescherming tegen de zon terwijl strohoeden met een strak geweven of stoffen voering onder de rand ook je gezicht in de schadu brengen. Met een extra brede rand, kan je hem dragen bij een feestelijke gelegeheid! Trendsetters genoeg te spotten! Een hoed kopen was nog nooit zo makkelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *