Unieke cadeaus voor jouw geliefde

Is jouw geliefde binnenkort jarig en ben je op zoek naar een uniek cadeau? Zoek dan niet verder, en bekijk hieronder alle leuke tips en inspiratie op er een top cadeau van te maken. Van bedrukte tassen, gegrafeerde glazen en een T-shirt met jullie foto erop. Niets is te gek!

Kussens bedrukken

Hebben jullie samen een speciale herinnering? Eentje waarvan je als je er aan terugdenkt opnieuw kriebels krijgt in je buik? Deze herinnering is te mooi om niet vast te leggen / dagelijks aan herinnert te worden. Een uniek cadeau voor jouw geliefde kan dan ook zijn om een sierkussen te bedrukken met een foto van deze herinnering. Deze kun je vervolgens op bed, op de bank of op een stoel neerleggen. Zo worden jullie samen elke keer herinnert aan dit leuke moment!

Gepersonaliseerde bier / wijn flessen

Is jouw geliefde gek op bier of wijn? Dan kun je overwegen om te kijken naar een gepersonaliseerde fles wijn of flesjes bier. Tegenwoordig is er veel mogelijk met betrekking tot het personaliseren van de labels van deze flessen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om ervoor te kiezen om er wijn- of bierglazen bij te geven, gegrafeerd met zijn / haar naam. Hoe romantisch!

Gegrafeerde aansteker

Naast het graferen van glazen, is ook het graferen van aanstekers tegenwoordig een mogelijkheid. In sommige gevallen (zeker als jouw geliefde een roker is) is dit nog een leuk presentje om te geven. Zo kan hij/zij elke keer dat de aansteker wordt gebruikt aan jou denken. Is jouw geliefde geen roker? Ook dan kan een aansteker (in dit geval voor binnenshuis) een leuk cadeau zijn.

Bedrukken van T-Shirts

Het allerleukste cadeau voor jouw geliefde is toch wel het bedrukken van T-Shirts. Denk hierbij aan een leuke tekst, foto of herinnering. Er zijn tegenwoordig veel snelle leveranciers, zoals Omnishirt.nl welke deze bedrukkingen in hoge kwaliteit kunnen leveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *