Veel voorkomende Corona klachten

Nederland en de rest van de wereld hebben te lijden onder de Corona crisis. Dit zeer besmettelijke virus houdt de hele wereld in bedwang. De ziekte is naast erg besmettelijk ook dodelijk. Vooral ouderen of mensen met een zwakke gezondheid vallen in de risico groep. Ook is gebleken dat mensen met overgewicht meer last hebben van de gevolgen van Corona. De ziekte heeft vooral impact op de longen en zorgt ervoor dat mensen te kampen hebben met zuurstof tekort. We kennen allemaal de beelden van patiënten op hun buik aan de beademing. Vandaag vertellen wij iets meer over een andere klacht waar Corona patiënten last van hebben.

Verlies van smaak en ruik

Een veel voorkomende klacht bij mensen die te kampen hebben met het COVID-19 virus is dat zij geen smaak en ruik meer hebben. Deze mensen kunnen eten wat ze willen zonder dat ze dit proeven. Sommige mensen maken hier gretig gebruik van door allerlei gezonde dingen te gaan eten. Stel je voor dat je een rauwe ui kunt eten zonder dat je dit proeft. Of dat je spuitjes op je bord hebt liggen zonder dat je die muffe geur hoeft te ruiken. Natuurlijk blijft de structuur van het voedsel wel gewoon hetzelfde. Dus of het nu zo’n goed idee is om opeens rauwe eieren naar binnen te gaan werken dat valt nog even te betwisten.

Natuurlijke geneesmiddelen

Laten we nog even doorgaan op het eten en drinken van gezonde dingen wanneer je door de gevolgen van het Corona crisis geen smaak en reuk meer hebt. Gember is een kruid waarvan het gebruik wordt aangeraden bij verkoudheidsklachten. De werking van dit kruid zorgt ervoor dat je meer adem krijgt. Wel is dit kruid enorm scherp qua smaak. Het kruid wordt vaak toegevoegd aan heet water zodat het als thee gedronken kan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *